Secret Agency

Secret Agency er et content marketing bureau, direkte affødt af vores arbejde og erfaring med livsstilsmedierne Connery.dk, Magasinet M!, Mandekogebogen.dk og en støt stigende efterspørgsel på native advertising.

I 2019 tager vi skridtet fuldt ud, og udbyder vores kompetencer, viden og platforme til både native advertising mod landets største samlede pulje af digitale mandlige læsere - men vi er altså også til salg for eksternt brug.

I Secret Agency bringer vi vores kompetencer i spil på bedste vis, og uanset om du er interesseret i at købe ind på medieplatforme, influencer marketing, eller social media kampagner, så kan vi tilbyde det, der på godt jysk hedder 'Et godt tilbud'.

Vi har stor erfaring med slutbrugersegmentet, og taler mange sprog: Dansk, engelsk, web, Facebook, Instagram, Snapchat, video, foto, programmering.

Det eneste vi ikke gider at snakke, er bullshit.

Vi har produceret content for en lang række virksomheder og brands, små som store, heriblandt: Samsung, Dansukker, Victorinox, Monster Energy, Huawei, KIA, Thansen, JBS, SBS Dicovery, Razer, Koch Media, Cult, Madkulturen, Hans Just og mange flere.

Close